Vuggestuepædagog søges til legende og trygt miljø hos Himmelskibet

Profilbillede
dato

Er du vild med leg og bevægelse? Så er du den vuggestuepædagog Himmelskiber leder efter

Kan du se dig selv som betydningsfuld voksen, der er med til at skabe det gode vuggestueliv for børn? I så fald velkommen til Himmelskibets vuggestue, hvor nærvær og omsorg er grundlæggende i vores pædagogiske praksis.

Dette får du i Himmelskibet

Du har ambitioner på børnenes vegne og vil gerne bringe din faglighed i spil med kollegaer, der gennem pædagogisk planlægning og tilrettelæggelse, skaber rammen om det trygge vuggestueliv. Du bliver en del af en åben og nysgerrig personalegruppe, hvor der er plads til sparring og refleksion, men også tid til en uformel snak, når der er brug for dette.

Du sætter pris på et arbejdsfællesskab, hvor refleksioner over egen praksis sættes i spil og bliver en del en arbejdsplads med fokus på at skabe læringsmiljøer for de mindste børn. Pt. arbejder vi med ”Vi lærer sammen”, som er en spændende ramme om udvikling af samspil og sprog.

Hvorfor skal du vælge Himmelskibet?

Vi er beliggende i et ressourcestærkt område i et skønt villakvarter for enden af en offentlig park, tæt på Dyssegård og Emdrup station. Himmelskibet har fire børnehavegruppe på i alt 84 børn og fire vuggestuegrupper med 45 børn.

Du får mulighed for at fokusere dig på den pædagogiske kerneopgave gennem dagen, da vi har fire ungarbejdere ansat, der varetager nogle af de praktiske arbejdsopgaver, der er i en vuggestue om eftermiddagen.

I Gentofte Kommune har du gode muligheder for at udvikle dine kompetencer, både i forhold til inklusionsarbejdet, sansemotorisk udvikling og sproglig fokus for vuggestuebørn for at nævne nogle eksempler.

Løn og ansættelsesforhold aftales i henhold til gældende overenskomst. Vi indhenter straffe- og børneattester inden ansættelse på børneområdet. Se mere om os på: www.himmelskibet.gentofte.dk

Du søger ved at besvare tre spørgsmål og sende os dit CV.

Du er velkommen til at kontakte leder Paula Guerrero Mieres på e-mail pgm@gentofte.dk eller på tlf.nr. 51441618

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Gentofte Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Gentofte Kommune, Bernstorffsvej, 2920 Charlottenlund

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 18-07-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6054475

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet