Teamledere med erfaring indenfor audit og processer

Profilbillede

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Kan du lede fagstærke generalister, så der sikres fremdrift på opgaver, og er du løsningsorienteret?

Vi søger to teamledere til sektionen Processtyring, som arbejder med at vedligeholde og implementere Banedanmarks ledelsessystem. Ledelsessystemet beskriver alle vores vigtigste arbejdsprocesser, og er det værktøj der sikrer, at vi har styr på de krav, vi skal efterleve for at have vores sikkerhedsgodkendelse og fungere som en professionel virksomhed.

Sektionen er placeret i området Kvalitet og sikkerhed og ejer jernbanesikkerhedsbærende processer i Banedanmarks ledelsessystem. Vi er indgang når Trafikstyrelsen kommer på tilsyn, hvor vi koordinerer med organisationen og sikrer at observationer fra tilsyn håndteres. Det bliver din rolle sammen med medarbejderne i dit team, og ledere og medarbejdere i Banedanmarks organisation, at sikre at Banedanmarks ledelsessystem fungerer bedst muligt.

Sektionen har haft vokseværk, og vi opretter derfor to teams: Audit & afvigelser og Processer & kompetencestyring. Udover ledelsessystemet har Kvalitet & Sikkerhed ansvaret for trafikale regler, beredskab, undersøgelse af hændelser, håndtering af lovkrav, interne audit, håndtering af ændringer, godkendelse af jernbanesikkerhedsplaner og meget mere.

Bredt samarbejde og sikring af Banedanmarks ledelsessystem

Du har en involverende ledelsesstil og et talent for at strukturere opgaver, så teamets leverancer og mål nås. Du har en stor aktie i at sikre, at vores ledelsessystem fungerer bedst muligt, og du skal kunne samarbejde med hele organisationen i opgaveløsningen.

Team Audit & Afvigelser arbejder med at sikre, at tilsyn fra Trafikstyrelsen koordineres og gennemføres med de rette faglige kompetencer i rummet. Derudover skal teamet sikre at observationer i form af afvigelser og bemærkninger fra audit håndteres effektivt og korrekt. Det indebærer også en vis mængde procesarbejde.

Team Processer & kompetencestyring arbejder med at sikre, at alle Banedanmarks jernbanesikkerhedsbærende processer er opdaterede og retvisende i forhold til de arbejdsgange fagpersoner udfører og de krav der stilles til Banedanmark som infrastrukturforvalter. Teamet har også ansvaret for et kompetencestyringssetup, der sikrer at alle medarbejdere i Banedanmark, der arbejder med jernbanesikkerhed, har de rette jernbanesikkerhedsmæssige kompetencer.

Den samlede medarbejdergruppe består af 13 eksisterende process managers, som motiveres af processer og systemer. Der rekrutteres endnu en process manager og medarbejderne fordeles i de to teams. En vigtig del af ledelsesopgaven bliver at lede på distancen, da flere af medarbejder sidder en del af tiden ude i forretningen tæt på de processer, de supporterer.

Involverende ledelsesstil og talent for at koordinere

Du har formentlig en akademisk uddannelse. Du har blik for processer, arbejdsgange og interessenthåndtering og forstår hvordan audit som værktøj er med til at sikre at ledelsessystemet er retvisende og lever op til gældende krav. Dine medarbejdere repræsenterer de forskellige fagligheder, så en af dine vigtigste kompetencer er din metode og evne til at styre fremdriften på teamets leverancer.

Du behøver ikke have erfaring som leder, men det er en klar fordel, hvis du har erfaring med ledelsessystemer, da du bliver spillende træner. Udover driftsopgaver vil en stor del af opgaven være at sparre med dine medarbejdere om opgaveløsning og hjælpe dem med at prioritere deres opgaver.

Du og din teamlederkollega træder ind i en ledelsesgruppe på i alt fire sektionschefer og områdechefen. Der er flere grænseflader med de andre sektioner i opgaveløsningen og I får et tæt samarbejde med de øvrige sektionschefer i løsningen af teamets opgaver.

Løn

Som akademiker ansættes du som chefkonsulent med personaleansvar efter gældende overenskomst mellem Skatteministeriet og AC.

For HK er ansættelsen omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Skatteministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – Det statslige område og Organisationsaftalen mellem Skatteministeriet og HK/STAT, Danmark. Stillingen er placeret i løngruppe 4.

For både AC og HK gælder det, at den endelige løn fastsættes på baggrund af dine erfaringer og kvalifikationer samt at der tilkommer pension i henhold til overenskomsten.

Ansøgning og kontakt

Vil du vide mere om stillingen eller Banedanmark, så kontakt sektionschef for Processtyring Dina Juell-Sundbye.

Send os din ansøgning og CV hurtigst muligt. Der er planlagt samtaler i uge 24 og 25.

For at søge stillingen klikker du på linket ”Søg stilling” nedenfor og følger instruktionerne.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Gentofte Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Banedanmark, Carsten Niebuhrs Gade 43, Carsten Nieburhs Gade 43, 1577 København V

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 16-06-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=179&ProjectId=192389&DepartmentId=22245&MediaId=5555&SkipAdvertisement=true

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5842131

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet