Sagsbehandler til stabsstøtte til Forsvarets Skibsprogram (Karup)

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Er du struktureret, omhyggelig, udadvendt, visionær, er du god til at samarbejde og vil du være med til at præge udviklingen inden for det sømilitære område? Så er du måske den sagsbehandler, vi har brug for til at indgå i et aktivt miljø med en afvekslende hverdag i Forsvarets Skibsprogram.

Om os

Forsvarets Skibsprogram har til opgave at sikre koordination og styring på tværs af Forsvarsministeriets styrelser og myndigheder samt sikre at udviklingen af nye skibe og større maritime udviklingsprojekter gennemføres med et helhedsperspektiv, der blandt andet omfatter optimering af materielmæssige, etablissementsmæssige, personelmæssige, styrkestrukturmæssige og operative forhold.

Forsvarets Skibsprogram har dermed en stor berøringsflade med Forsvarets stabe og kommandoer, Forsvarsministeriets styrelser og andre offentlige myndigheder. Endvidere har Forsvarets Skibsprogram et tæt samarbejde med partnere i forsvarsindustrien, brancheorganisationer og civile forskningsinstitutioner.

Vi er et lille team med en stærk holdånd, hvor vi arbejder tæt sammen i et uformelt miljø. Vi videndeler, lærer af hinanden og løser opgaver på et højt fagligt niveau.

Forsvarets Skibsprogram er organisatorisk forankret i Forsvarsstaben. Programmet refererer til en styregruppe med Forsvarschefen som formand og de øvrige medlemmer tæller nogle af de øverste chefer for ministerområdets styrelser, stabe og kommandoer.

Forsvarets Skibsprogram sikrer helstøbte maritime kapaciteter til Danmark – i et styrket samarbejde mellem Forsvaret og industrien.


Om stillingen

Som sagsbehandler skal du bidrage til behandling, formulering og opstilling af det konceptuelle, doktrinære og operative grundlag for fremtidige maritime udviklingsprojekter.
Du varetager sparring og kommunikation med de af Forsvarets stabe og kommandoer, Forsvarsministeriets styrelser og andre offentlige myndigheder, partnere i forsvarsindustrien, brancheorganisationer og civile forskningsinstitutioner, der understøtter Forsvarets Skibsprograms arbejde inden for udvikling af kommende maritime kapaciteter.

Du forestår støtte til etablering af, opgavestilling til, samt ledelse af underarbejdsgrupper i forbindelse med wargaming/workshops i koordination med øvrige sagsbehandlere i programsekretariatet og projektkontor Operationer & Doktriner.

Du vil få en central rolle i udviklingen af fremtidige maritime kapaciteter til Forsvaret, særligt med fokus på kapaciteter til Hjemmeværnets opgaveløsning samt Forsvarets opgaveløsning i Nordatlanten. Din ekspertise vil være afgørende for at opstille og formulere det konceptuelle, operative og doktrinære grundlag for fremtidige maritime udviklingsprojekter, der er sammentænkt i forhold til materiel- og komponent sammenhæng.

Du vil blive ansvarlig for at sikre, at den rette viden tilvejebringes, så fremtidens maritime kapaciteter kan designes, så de er optimerede til at håndtere de unikke udfordringer og muligheder, som opgaveløsningen præsenterer. Dit arbejde vil være grundlaget for Forsvarets maritime kapacitetsmæssige beslutninger og vil forme fremtidens kapaciteter.

Vi vægter samværet og fælleskabet højt, men vi har samtidigt forståelse for individuelle behov og arbejdspraksis. Vi forsøger derfor at skabe fleksibilitet og vide rammer, hvilket blandt andet indebærer mulighed for at indgå aftale om hjemmearbejde.


Om dig

Vi søger en kollega med udpræget pionérånd, gåpåmod og skabertrang, som har evnen til at bidrage til programmets opbygning og udvikling.

Du er orlogskaptajn med erfaring fra varierende sejlende tjeneste, med en bred viden om den sømilitære opgaveløsning, både hjemme og i Nordatlanten. Det er en fordel, hvis du har virket som divisionsofficer, og har erfaring med doktrinudvikling og føring.

Vi forventer i øvrigt, at du:
- Har en proaktiv tilgang til opgaveløsningen, er omhyggelig og har forståelse for vigtigheden af at have styr på detaljerne.
- Besidder en veludviklet situationsfornemmelse og helhedsforståelse, hvor du formår at tænke ministerområdets udvikling og drift ind i virket for dit ansvarsområde i overensstemmelse med Forsvarsministeriets mission og vision.
- Er imødekommende, en holdspiller, serviceorienteret, robust og fleksibel.
- Har gode skriftlige og mundtlige fremstillingsevner - både på dansk og engelsk.


Ansættelsesvilkår

Stillingen besættes efter protokollat til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet.
Stillingen er indplaceret i løngruppe 5, som omfatter majorer/orlogskaptajner. Er du allerede ansat i Forsvarsministeriets Koncern, vil du fortsat være ansat i henhold til gældende aftaler mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse og Hovedorganisationen af Officerer i Danmark om løn og ansættelsesvilkår for tjenestemandsansatte eller overenskomstansatte officerer i Forsvaret.
Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes til hemmeligt og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.
Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.
Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

Såfremt du er udpeget til INTOPS, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Stillingen er slået op med fast tjenestested i enten København eller Karup.

KONTAKT OG ANSØGNING
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte kommandørkaptajn Peter Jaszczak på telefon 24 27 05 50.

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesvilkår, kan du ringe til Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent kaptajn Glen Spangenberg Rasmussen på telefon 32 66 53 61.

Ansøgningsfristen er den 10. september 2023, hvorefter ansættelsessamtaler forventes afholdt.

Stillingen er ledig til besættelse fra den 1. oktober 2023, og besættes efter nærmere aftale.

Vi vil bede dig om at søge stillingen via linket. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM FORSVARSKOMMANDOEN
Forsvarskommandoen er Danmarks og Rigsfællesskabets øverste militære myndighed.
Forsvarskommandoen løser opgaverne under mottoet ”Værd at kæmpe for”, og vores primære ansvar er at udvikle, producere og indsætte de militære kapaciteter og enheder i nationale og internationale opgaver.
Forsvarskommandoen ledes af forsvarschefen, der samtidig er forsvarsministerens øverste militærfaglige rådgiver. Forsvarschefen har tillige ansvaret for den operative ledelse af de danske militære styrker. Forsvarskommandoen består af Forsvarsstaben og de fem kommandoer; Hærkommandoen, Søværnskommandoen, Flyverkommandoen, Specialoperationskommandoen og Arktisk Kommando.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Gentofte Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Forsvarskommandoen, Holmens Kanal 9, 1060 København K

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 10-09-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=1236&ProjectId=185099&DepartmentId=18960&MediaId=4680&SkipAdvertisement=true

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5892788

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet