Pædagog med fokus på relationer og udeliv søges til Himmelskibets børnehave

Profilbillede
dato

Er du pædagog med fokus på det relationelle arbejde og udeliv? Så er det dig vi søger til Himmelskibets børnehave

Bliver du begejstret for udviklingsarbejdet, både i forhold til det enkelte barn og til dit eget arbejde? Får du energi af at opbygge strukturer og rammer for at skabe de bedst mulige læringsmiljøer for børn? Så har du også mulighed for dette hos os. I Himmelskibet ligger en stor del af vores opmærksomhed på, at børnene har mulighed for at danne gode, personlige kompetencer, opbygge og være i trygge relationer, udvikle sig gennem leg, hvor du som voksen hjælper dem på vej i processerne ved at være nærværende og betydningsfuld pædagog.

Derfor vil du elske at arbejde i Himmelskibet

Du vil arbejde med gode læringsrum for børnenes udvikling og trivsel bygger på et anerkende børnesyn hvor de voksne er rollemodeller i et tæt samarbejde med forældrene. Vi sætter stor pris på den gode dialog både blandt børnene og hinanden som kollegaer.

Rundt om Himmelskibet, som består af 3 huse, er der en kæmpe stor grøn legeplads med masser af gemmesteder, boldbane, legehuse, klatrestativer, cykelveje og meget mere. Vi er en del af en børnehave, hvor der er 84 børn fordelt på fire stuer. Huset ved siden af børnehaven er vuggestuen med tilhørende legeplads.

Vi er beliggende i et ressourcestærkt område i et skønt villakvarter for enden af en offentlig park, tæt på Dyssegård og Emdrup station.

Det vil du møde hos os

Derudover kan vi tilbyde en organisering, hvor hver stue har pædagogisk planlægning samt tilrettelæggelse af den kommende tid aktiviteter, så her får du stor indflydelse på hvilke aktiviteter, der bedst understøtter det enkelte barns udvikling. Du bliver del af en åben og nysgerrig personalegruppe, hvor der er plads til sparring og refleksion men også til en uformel snak.

I Gentofte Kommune har du gode muligheder for at udvikle dine kompetencer, både i forhold til inklusionsarbejdet, sansemotorisk udvikling og sproglig fokus for vuggestuebørn for at nævne nogle eksempler.

Løn og ansættelsesforhold aftales i henhold til gældende overenskomst. Vi indhenter straffe- og børneattester inden ansættelse på børneområdet. Se mere om os på: www.himmelskibet.gentofte.dk

Du søger ved at besvare nogle spørgsmål og sende os dit CV.

Du er velkommen til at kontakte leder Paula Guerrero Mieres på e-mail pgm@gentofte.dk eller på tlf.nr. 51441618 for spørgsmål eller andet.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Gentofte Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Gentofte Kommune, Bernstorffsvej, 2920 Charlottenlund

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 18-07-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6054473

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet