Gentofte Kommune: Vil du være med til at lede en ambitiøs og velfungerende folkeskole i Gentofte? Vil du være en del af et ledelsesteam, der vægter samarbejde, faglighed og godt humør, og hvor der er plads til din udvikling? Så er jobbet som afdelingsleder på Munkegårdss

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vil du være med til at lede en ambitiøs og velfungerende folkeskole i Gentofte?
Vil du være en del af et ledelsesteam, der vægter samarbejde, faglighed og godt humør, og hvor der er plads til din udvikling?
Så er jobbet som afdelingsleder på Munkegårdsskolen måske noget for dig.

Vi søger en afdelingsleder, der er optaget af at skabe deltagelsesmuligheder for alle børn, har et solidt fagligt pædagogisk fundament, og som ser ledelse som en spændende holdsport.

Du vil blive en del af et stærkt ledelsesteam, der udover dig vil bestå af en skoleleder, en viceskoleleder, en GFO-og klubleder og en administrativ leder, der har opgaver på to skoler. Samtidig bliver du en aktiv del af et ledelsesteam, hvor man aldrig er alene om opgaven, og hvor de bedste løsninger findes tæt på praksis.

Vi arbejder på tværs mellem skole- og fritidsdel, og ser skolens samlede drift og udvikling som en fælles opgave. Ledelsesmæssigt tror vi på, at styr på driften af skolen, nærværende og empatisk personaleledelse og organisatorisk udvikling, er hinandens forudsætninger.

Vi er ambitiøse i forhold til børnenes læring, og ønsker at fastholde det høje faglige niveau på skolen indenfor rammerne af skolens værdigrundlag med et særligt fokus på at udvikle skolens internationale profil og en global orientering.

I tilknytning til dette arbejder vi med de kommunale strategier for Synlig Læring, Fællesskaber og Fremtidens udskoling.

Dine ansvarsområder og opgaver

Vi søger en afdelingsleder, der brænder for udviklingen af skolens pædagogiske læringsmiljøer, og som kan gå foran og sætte retning, i samarbejde med skolens medarbejdere, forældre og elever. Du skal glæde dig til at møde personalegruppen, der er fagligt dygtige, og som dertil ser udviklingen af skolen, som en del af deres kerneopgave - i tæt samarbejde med ledelsen og en engageret skolebestyrelse.

Du vil få ansvaret for personale- og pædagogisk ledelse af skolens afdeling 1 ( 0. -5. klasse) – og vi er selvfølgelig meget åbne for at medtænke dine kompetencer og ønsker i opgavefordelingen i ledelsesteamet.

Vi er et match, hvis du:

  • Kan kommunikere, engagere, inspirere og tænke nyt med respekt for skolens eksisterende praksis og har mod til at afprøve nye pædagogiske og faglige tiltag
  • Har en åben, nærværende og anerkendende tilgang til medarbejdere, elever og forældre, og tror på, at inddragelse og medansvar giver de bedste resultater
  • Er empatisk, relationel stærk og ser forskellighed og mangfoldighed hos børn og voksne som en styrke
  • Kan bevare overblikket i en ofte travl og uforudsigelig hverdag
  • Får energi af mange forskellige ledelsesopgaver herunder personaleledelse
  • Sætter pris på et uhøjtideligt arbejdsmiljø, hvor vi også har det sjovt sammen

Munkegårdsskolen

Munkegårdsskolen er tegnet af arkitekten Arne Jacobsen og opført i 1957 og blev fredet i 1996. Skolen er to-tre sporet med ca. 600 elever. Skolens GFO er beliggende på skolens matrikel og fritidsklubbens lokaler er på en nærliggende matrikel. Derudover varetager skolen ledelse af kommunens kompetencecenter Dyslexia.

Løn og ansættelse

Løn og ansættelse sker efter gældende overenskomst. I Gentofte kommune er der en generel politik om, at der ved ansættelse på børn og ungeområdet indhentes straffeattest.

Ansøgning:

Ansøgning med relevante bilag sendes elektronisk ved at klikke på knappen ”Gå til ansøgningsformular”. Ansøgningsfrist er søndag d. 1.oktober 2023 kl. 23.59.

Samtaler afvikles i uge 41.

Invitation til deltagelse i den første ansættelsessamtale udsendes uge 40 via mail.

Er du blevet nysgerrig og vil vide mere,

Så kontakt skoleleder Annemarie Andersen på tlf.: 20496072 eller mail: aman@gentofte.dk.

Du kan læse mere om Munkegårdsskolen på https://munkegaardsskolen.aula.dk og om skolevæsenet i Gentofte kommune på www.gentofte.dk og så er du selvfølgelig velkommen til at komme forbi og hilse på.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Gentofte Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

Gentofte Kommune, Bernstorffsvej 161, 2920 Charlottenlund

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 01-10-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Ved skriftlig henvendelse: https://gentofte.dk/jobopslag/?hr=show-job/162460&linkref=134589&locale=da_DK

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5906435

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet