Gentofte kommune lokker seniorer med 70 oplevelser under Aktive Forårsdage

Foto: Gentofte kommune.
dato

Aktive Forårsdage i Gentofte Kommune byder på et væld af oplevelser for seniorer

Gentofte Kommune inviterer nu alle borgere over 60 år til at tage del i "Aktive Forårsdage" - et initiativ, der løber af stablen i uge 18 fra den 29. april til den 3. maj. Dette forårsprogram er designet til at tilbyde noget for enhver smag med hele 70 forskellige oplevelser spredt ud over kommunens mange bydele.

Blandt de mange aktiviteter kan man finde alt fra kortspil, krolf, motionsfodbold, sejlads til hyggelige fællesspisninger. Dette giver en enestående mulighed for at møde nye mennesker, dyrke gamle interesser eller måske prøve noget helt nyt.

Omdrejningspunktet for arrangementet bliver Inspirationsdagen, som finder sted den 30. april fra kl. 9 til kl. 14 i Gentofte Sportspark på adressen Ved Stadion 12, 2820 Gentofte. Her vil mere end 35 forskellige foreninger, oplysningsforbund og organisationer være at finde. Derudover vil Christine Feldthaus holde et foredrag om moderne fællesskaber, og Gentoftes borgmester, Michael Fenger, vil stå for den officielle velkomst.

Tilmeldingen til de Aktive Forårsdage åbner den 11. april kl. 10.00 og sker elektronisk. De fleste aktiviteter er gratis, men enkelte vil have en mindre deltagerbetaling. Dette tilbud står som en fremragende chance for seniorer i Gentofte at engagere sig i deres lokalsamfund, nyde forårssæsonen og opleve ny glæde i både kendte og nye fællesskaber.

https://gentofte.dk/om-kommunen/nyheder-og-presse/nyheder/2024-april/kom-med-til-aktive-foraarsdage-i-uge-18/

Kilde: Gentofte Kommune